KONYALI SANAYİCİLER YALIN FELSEFE’YLE BULUŞUYOR “DÜZLEŞEN DÜNYA VE YALIN KONFERANSLARI”

TOPLANTIYA DAVET

KONYALI SANAYİCİLER YALIN FELSEFE’YLE BULUŞUYOR

“DÜZLEŞEN DÜNYA VE YALIN KONFERANSLARI”

(08 Nisan 2010)

Sayın Üyemiz,

NETSİS ve Yalın Enstitü Derneği ile Konya Sanayi Odasının müştereken düzenlediği “Düzleşen Dünya ve Yalın Konferansı”nda Türk Sanayicisinin küresel rekabette söz sahibi olmasına katkı sağlayacak ipuçları sanayicilere aktarılacak.

Temel Felsefesi, değerin müşteriye kesintisiz ve hızla aktarımı olan Yalın Düşünce, 1980’li yıllarda Amerika’dan başlayarak tüm Dünyaya yayıldı. Ülkemizde de örnekleri giderek çoğalan Yalın Düşünceyi farklı sektörlerden pek çok firma uygulamaya başladı. Artık İş Süreçleri Yalın Düşünce Felsefesi doğrultusunda yapılandırılıyor.

Yalın Düşünce Sisteminin Siz Üyelerimize getirilerini ilk ağızdan, Yalın Enstitüsü Derneği Kurucusu Yalçın İPBÜKEN’den, Netsis Yazılım’ın Yalın Düşünce uygulama deneyimlerini Netsis Yönetim Kurulu Başkanı Murat IHLAMUR’dan dinlemek üzere sizleri aramızda görmekten onur duyacağız.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Tarih  : 08 Nisan 2010 – Perşembe

15.00 – 15.15 Kayıt

15.15 – 15.30  Açılış Konuşması

Tahir ŞAHİN – Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Bşk.Yrd.

15.30 – 16.00  Murat IHLAMUR – Netsis Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı

16.00 – 17.30  Yalçın İPBÜKEN – Yalın Enstitü Derneği Başkanı