PANELE DAVET “Halka Arz Seferberliği Konya Toplantısı”

Sayın Üyemiz,

05 Mart 2010 tarihinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve diğer kurumlar tarafından MÜSİAD Konya Şubesi Toplantı Salonunda bir panel düzenlenecektir.

Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası ve MÜSİAD Konya Şubesi tarafından birlikte organize edilen “Halka Arz Seferberliği Konya Toplantısı” konulu panele şahsınız ve üst düzey yöneticilerinizle birlikte katılımınızı bekler, Hayırlı işler dileriz.

Tarih              : 05 Mart 2010, Cuma

Yer                 : MÜSİAD Konya Şubesi Toplantı Salonu

Program        :

19.30-20.15    Açılış Konuşmaları

Hüseyin Üzülmez                  TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi-KTO Başkanı

Osman Saraç                        Altın Borsası Başkanı

Hüseyin Erkan                     İMKB Başkanı

Prof. Dr. Vedat Akgiray     SPK Başkanı

20.15-21.15    I. Bölüm:

Panel Başkanı

M. Ali Korkmaz         Konya Sanayi Odası Meclis Başkan V.

Panel Üyeleri

Bircan Akpınar        SPK Ortaklıklar Finansmanı Daire Başkanı

Kudret Vurgun        İMKB Kotasyon Müdürü

Fatma Selçuk            Bizim Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı

21.15-22.15    II. Bölüm:

Panel Başkanı

Dr. Lütfi Şimşek       MÜSİAD Konya Şube Başkan V.

Panel Üyeleri

Hande Şenova           KPMG Kurumsal Finansman Bölümü