TC KONYA SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PEŞİN SU SATIŞI

KONYA SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

PEŞİN SU SATIŞI

Sayın Üyemiz,

Konya Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Odamıza gönderilen yazıda; Konya Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.11.2021 tarih ve 20 sayılı kararı gereği Koski Abone İşleri Dairesi Başkanlığınca, bir önceki yılın tüketim miktarı kadar alınması ve vadesi içerisinde ödenmesi kaydıyla peşin su satışı kampanyası yapılacağı bildirilmektetir.

Bu kapsamda, 01-31 Ocak 2022 tarihleri arasında talep eden tüm abonelere, www.koski.gov.tr web adresinden başvuru yapmak kaydı ile, 2021 yılı fiyatları üzerinden peşin su satışı yapılacaktır.

Abone İşleri Dairesi Başkanlığınca yapılacak peşin su satışları ile abonelerin, 01.01.2022 tarihinden itibaren uygulanacak su ve atık su fiyatlarından etkilenmeden, 2021 yılı fiyatlarından su kullanmaya devam ettirebilmelerine imkan sağlamaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,