2008 TEKSTİL VE KONFEKSİYON ZİRVESİ

Sayın Üyemiz;

Denizli Sanayi Odası tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ nin katkı ve destekleriyle “Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Zirvesi” 31 Ekim 2008 tarihinde Denizli’ de Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’ nde gerçekleştirilecektir.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Zirvede Avrupa’ da konvansiyonel tekstil üretim bölgelerinde yaşanan dönüşümler, Avrupalı ve/veya Türk firmaların başarı öyküleri; Avrupa Birliği’ nin inovasyon stratejisi  ve AB yapısal değişim politikaları; Avrupa’ da küme örnekleri; tekstilde teknolojik gelişmeler, marka, moda ve tasarımda yeni trendler gibi konular etraflıca ele alınacaktır.

Tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcileri için gerçek bir buluşma platformu  olan ve yalnız Türkiye’ den değil dünyadan konu ile ilgili seçkin konukların da yer alacağı zirvenin programı ve katılım formu aşağıda verilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,