“YETENEK HER YERDE” BÖLGESEL KARİYER FUARLARI HAKKINDA DUYURU

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı’nın yazısına atfen, 2020 yılında Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 130 Üniversitenin işbirliği ile 10 farklı İlde “YETENEK HER YERDE” Temalı “Bölgesel Kariyer Fuarları”nın düzenleneceği belirtilmiştir.

Bu kapsamda; 16-17 Mart 2020 tarihlerinde Isparta Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Konya Necmettin Erbakan, Konya Selçuk, Konya Teknik ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin de içinde bulunduğu bölgemizdeki 15 üniversitenin ortaklığında “GÜNEY KARİYER FUARI” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe 15 Üniversiteden 15.000’den fazla öğrenci katılması beklenmektedir. Üniversitelerimizde eğitim gören ve üniversitelerimizden mezun olmuş yüzlerce öğrencimiz ve mezun geçlerimiz için fuar kapsamında çeşitli eğitimler düzenlenecek, Fuara katılan firmalar için ise personel / stajyer alımı imkanı elde edilecek ve bire bir öğrencilerle istişare imkanı olacaktır.

Katılımın ÜCRETSİ olduğu GÜNEY KARİYER FUARI’na Siz değerli Sanayicilerimizin stand bazında iştirak ederek gereken desteği vereceğine inanıyor, katılımlarınızı bekliyoruz.

Konya Sanayi Odası

Başkanlığı

Not: Fuar dosyasına ulaşmak için tıklayınız.

İRTİBAT VE GENİŞ BİLGİ İÇİN

Dr.Öğr.Üyesi Abdullah Oktay DÜNDAR