İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ

Selçuklu Mehmet-Halil İbrahim Hekimoğlu Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü’nden odamıza gelen yazıda;

“3308 sayılı Çıraklık ve Mesleki Eğitim Kanunu gereğince okulumuz son sınıf öğrencileri İşletmelerde Meslek Eğitimi yapmak üzere iş yerlerine gönderilmektedir. İşletmelerde meslek eğitiminin istenilen verimlilikte gerçekleşmesi ve staj sonrasında mezun olan öğrencilerimizin istihdamının sağlanması ülkemiz açısından önem arz etmektedir
2008-2009 Eğitim Öğretim yılında son sınıfta okuyacak Muhasebe Finansman Alanı öğrencilerimiz
ETA 7.8, ETA V8 SQL ve NETSIS Muhasebe Paket Programları, Ofis Programları kullanmayı gerek okul dersleri, gerekse hafta sonu kursları ile iyi derecede öğrenmişlerdir. Odanıza bağlı şirketlerde muhasebe ve ön muhasebe departmanlarında Beceri Eğitimi yapmaları sektörün nitelikli eleman bulması, öğrencilerin de mezuniyet sonrası istihdamında faydalı olacaktır” denilmektedir.

Bu konu ile ilgili stajyer öğrenci talep eden üyelerimizin Haziran ayı sonuna kadar Selçuklu Mehmet-Halil İbrahim Hekimoğlu Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü ile irtibata geçmesi hususunu bilgilerinize rica eder,hayırlı işler dileriz.

Konya Sanayi Odası Başkanlığı

Detaylı bilgi ve iletişim için ;

İrtibat : İsmail Ceylan Okul Müdürü

Tel: 261 17 11  Fax:261 17 12