CAD/CAM ,HİDROLİK VE PNÖMATİK KURSLARI

S.Ü. İMALAT SİSTEMLERİ OTOMASYONU VE BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE ÜRETİM ARAŞTIRMA UYGULAMA MERKEZİ İLE KONYA SANAYİ ODASI TARAFINDAN 23.02.2008 VE 16.03.2008 TARİHLERİNDE CATIA V5R17 PAKET PROGRAMININ TASARIM (CAD),YÜZEY MODELLEME, İMALAT (CAM) MODÜLLERİ İÇİN KURS AÇILMIŞTIR. KURSLARA KATILMAK İSTEYEN KATILIMCILARIN S.Ü.T.E.F. MAKİNA EĞİTİMİ BÖLÜMÜNDEN YRD. DOÇ. DR İLHAN ASİLTÜRK İLE GÖRÜŞMELERİ GEREKMEKTEDİR.

UYGULAMALI HİDROLİK+PNÖMATİK KURSU

S.Ü. İMALAT SİSTEMLERİ OTOMASYONU ve BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM ve ÜRETİM ARAŞTIRMA UYGULAMA MERKEZİ İLE KONYA SANAYİ ODASI TARAFINDAN 28.02.2008 ve 07.03.2008 TARİHLERİ ARASINDA UYGULAMALI HİDROLİK+PNÖMATİK KURSU AÇILMIŞTIR. KURSLARA KATILMAK İSTEYEN KATILIMCILARIN S.Ü.MÜH.FAK.MAKİNA MÜH. BÖLÜMÜNDEN Arş.Gör.Behiye SÜRE veya S.Ü.T.E.F. MAKİNA EĞİTİMİ BÖLÜMÜNDEN YRD.DOÇ.DR. İLHAN ASİLTÜRK İLE GÖRÜŞMELERİ GEREKMEKTEDİR.

NOT: KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLECEKTİR

Kurs Yeri: S.Ü. İmalat Sistemleri Otomasyonu ve Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretim Araştırma Uygulama Merkezi, KAMPÜS

İrtibat:

İlhan ASİLTÜRK