KSO’DA, PLASTİK SEKTÖRÜ KONUŞULDU

Konya Sanayi Odası ve SOCAR Türkiye iş birliğinde “Sürdürülebilirlik ve Döngüsel Ekonomi Perspektifinde Plastik Sektörü Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Yılmaz ve sektör sanayicilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, SOCAR Türkiye Rafineri Petrokimya İş Birimi Pazarlama Müdürü Dr. Mevlüt Çetinkaya sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çetinkaya, sürdürülebilirlik, petrokimya sektörü ve plastik sektörü ile sürdürülebilir gelecek için plastiklerin gelişme doğrultusu gibi konular hakkında bilgiler verdi.

Toplantı soru ve cevaplar ile devam etti.