KSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Konya Sanayi Odası Müşterek Meslek Komite Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis ve Meslek komitesi üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, yaptıkları çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgi veren bir sunum yaptı. Ayrıca toplantıya katılan Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, küresel ekonomide yaşanan gelişmeler ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Rönesans Değişim ve Yönetişim Bilimleri Enstitüsü Danışmanlarından Nedim Narlı da, yöneticiler için finansal okuryazarlık ve iş aile yaşamında kuşak yönetimi  konularında bilgiler verdi.