Sanayiciler, KOS'taki meslek lisesinde öğrencilerle buluştu

31.10.2019

Konyalı sanayiciler, Konya'nın en çok tercih edilen meslek lisesi olan, Konya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin derslerine konuk olarak, tecrübe paylaşımında bulundu.

Düzenlenen etkinlik kapsamında Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Başkan Yardımcısı Mustafa Veli Tekelioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hüsamettin Sönmez ile Konya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Acar, İbrahim Özen ve bölge sanayicilerinden Seyit Saruhan, öğrenciler ile bir araya geldi. Farklı sınıflarda bir ders saati boyunca öğrencilerle birlikte olan sanayiciler, öğrencilere iş hayatındaki tecrübelerini anlattı, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.