Konyalı firmalara nasıl tedarikçi olabilecekleri anlatıldı

18.10.2019

'Konya Savunma Sanayii Buluşmaları' programı kapsamında, savunma sanayi ana firmaları, Konyalı firmalara nasıl tedarikçi olabilecekleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi.

Savunma Sanayi Başkanlığı ve savunma sanayi ana firmaları ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TUSAŞ ve STM tarafından yapılan sunumlarda, tedarikçi olmak isteyen firmalardan beklentiler anlatılırken, firmalara izlemesi gereken yollar hakkında bilgi verildi.

Program kapsamında savunma sanayi ile çalışan 10 Konya firması da birer sunum gerçekleştirdi.