KONYASPOR'A DESTEK OLMAK İÇİN BİR FORMADA SEN AL!

20.08.2019

KONYASPOR'A DESTEK OLMAK İÇİN BİR FORMADA SEN AL!

Sayın Üyemiz,

Şehrimizi Süper Lig’de başarıyla temsil eden Konyaspor’umuzun başarılarına katkıda bulunmak amacıyla çalışanlarınıza hediye etmek üzere 170 TL tutarındaki taraftar formasını 100 TL’ye alarak takımımıza destek olabilirsiniz.

Forma satın alarak Konyaspor’umuza sahip çıkan üyelerimizin isimleri Odamız WEB sayfasında yıl sonuna kadar ilan edilecektir. Siparişleriniz için aşağıda formu doldurmanız yeterlidir. İndirimli formalarınız Konyaspor yetkililerince tarafınıza ulaştırılacaktır.

Destekleriniz için teşekkür eder, saygılar sunarız.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI