KSO Başkanı Kütükcü’den Pegasus’a teşekkür

18.09.2018

Pegasus Hava Yolları Konya-İzmir karşılıklı uçuş seferlerini başlattı. Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, yayımladığı mesajda Pegasus Hava Yolları şirketine teşekkür etti.

Konya’nın Türkiye’nin önde gelen sanayi ve ticaret merkezlerinden birisi olduğunu vurgulayan Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konyalı iş adamları için hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşların çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Konya bugün dünyanın 189 ülkesine 1.5 milyar doların üzerinde ihracat yapan bir üretim şehri. Konyalı girişimcilerimiz Türkiye’nin 3. büyük organize sanayi bölgesini inşa etmeyi başarmış, üretim kabiliyetini her geçen gün daha da geliştirmek için sürekli çalışan bir yapıya sahip. Dolayısıyla iş adamlarımız aynı gün içerisinde birkaç şehre, hatta birkaç ülkeye uçuş yapmak zorunda. Bu anlamda Pegasus Hava Yollarının Konya-İzmir uçuşlarını başlatmış olması Konya’mız için çok önemli. Bu süreçte Konya’nın yanında olan, şehrimize destek veren başta Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Genel Müdürü Mehmet Nane olmak üzere şirketin tüm çalışanlarına Konyalı sanayicilerimiz adına teşekkür ediyorum.”