KSO’dan Endüstri Zirvesi’nde 100’den fazla ikili iş görüşmesi

11.05.2018

Konya Sanayi Odası organizasyonuyla gerçekleştirilen, Konya Endüstri Zirvesi'nde ikili iş görüşmeleri (B2B) sona erdi. 7 ülkeden 30 firma temsilcisinin katıldığı programda 100'den fazla ikili iş görüşmesi yapıldı. Görüşmelere, Cezayir, Fas, Sırbistan, Tunus, Ukrayna, Özbekistan ve Rusya'dan firma temsilcileri katıldı.

İkili iş görüşmelerinde bu yıl yerli ve milli yazılım kullanılarak, temsilciler online olarak eşleştirildi.