Kütükcü, İkinci 500’deki Konyalı firmaları tebrik etti

19.07.2017

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu açıklandı. Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurul Üyesi Memiş Kütükcü, listede yer alan Konyalı firmaları ve çalışanlarını tebrik etti.

Üreterek, Konya’ya ve Türkiye’ye değer katan tüm firmalarla gurur duyduklarının altını çizen Kütükcü, “Bu yıl İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde Konya’mızdan 13 firma yer aldı.  Böylece listedeki yerimizi korumuş olduk” dedi.

Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz

İlk 500’de 9, ikinci 500’de de 13 firma ile temsil edilen Konya’nın önümüzdeki yıllarda listede daha fazla firma ile yer almasını temenni eden Kütükcü, “Bu yıl ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Konya Çimento, Büyük Hekimoğulları Gıda, Kombassan Kağıt, Safa Tarım, Golda Gıda, Atiker Metal, Selva Gıda, Altınapa Değirmencilik, Kompen PVC, Çöğenler Yemcilik, Gitaş Gıda, Kontensan ve Tosunoğulları Mobilya firmalarımız yer almıştır.  Listede yer alan tüm firmalarımızı ve çalışanlarını, şehrimizin ekonomisine, üretim ve ihracatına katkılarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kütükcü, Konya Sanayi Odası olarak firmaların ölçek büyütmeleri, üretim ve ihracatlarını artırmak amacıyla yürüttükleri çalışmalara aralıksız olarak devam edeceklerini de sözlerine ekledi.