YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİM PROGRAMLARI 2018
Etkinliği Outlook'a Aktar

YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİM PROGRAMLARI

Sayın Üyemiz,

Odamızda aşağıda belirtilen konularda eğitimler verilecektir. Konya Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çözüm ortağı olan Türk Loydu ile müştereken düzenleyecekleri eğitim programlarından katılmak istediğiniz eğitimleri işaretleyerek Odamıza 248 93 51 nolu faksına fakslamanızı ya da dticaret@kso.org.tr adresine e-posta olarak göndermenizi rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

TARİH

EĞİTİM PROGRAMI

KATILACAĞINIZ EĞİTİMLER

ÜCRETİ (TL)

15-16 OCAK 2018

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

350

17 OCAK 2018

ISO 9001:2015 KAPSAMINDA RİSK TABANLI SÜREÇ YÖNETİMİ

175

18-19 OCAK 2018

ISO 9001:2015 KYS KURULUŞ İÇİ KALİTE DENETÇİSİ

350

Not: Yukarıdaki yapılacak eğitimler, talep sayısı en az 10 kişiyi bulunca açılacaktır.

PROGRAM:

09:00 – 12.00   Eğitim

12:00 – 13.00   Yemek Arası

13:00 – 16.00   Eğitim

YER: Konya Sanayi Odası Eğitim Salonu

NOT: Eğitim ücreti KSO veznesine elden veya T.İş Bankası A.Ş. Büsan Şubesi 91033 nolu hesaba en geç eğitimlerden 5 gün önce mesai bitimine kadar ücretinin yatırılması (Kesin kayıt ücret yatırıldıktan sonra yapılacaktır.) ve bankaya yatırılan dekontun ise 2489351 numaraya fakslanması gerekmektedir.  Eğitim sonunda katılımcılara Türk Loydu katılım belgesi verilecektir. Katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlı olup, başvuru tarihine göre listeler belirlenecek, sayının yetersiz olması durumunda ise eğitim tarihleri ertelenecektir. (Ücrete yemek ve dokümanlar dahildir.)

EĞİTİMCİ KATILIM FORMU

Firma Unvanı                            :

Katılımcıların Adı ve Soyadı    :

:

Katılımcıların Cep Telefonu     :

İş Tel                                          :

:

Eğitimler ile ilgili bilgileri Odamız personeli Dış Ticaret Memuru Aysun UYSAL’dan (2510670 dahili:114) öğrenebilirsiniz.