VERİ ÇAĞINI YÖNETİN KAZANAN SİZ OLUN

30 Nisan 2019 – Saat:14.00

KSO Konferans Salonu

Sayın Üyemiz,

Dijitalleşmenin önem kazandığı bu zamanda Sistem Global Danışmanlık, INNOPARK ve Odamız iş birliği ile 30 Nisan 2019 tarihinde “Veri Çağını Yönetin, Kazanan Siz Olun” semineri düzenlenecektir. Seminerde “Kişisel Verilerin İhlali Nasıl Engellenmeli”, “Üretimde Dijital Dönüşüme Nereden Başlanmalı” ve “Siber Güvenlik Nasıl Sağlanmalı” konuları ele alınacaktır.

Seminere katılmak isteyenlerin aşağıda bulunan kayıt formunu doldurması gerekmektedir.

Katılımlarınızı rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI