KAYITLI İSTİHDAMA GEÇİŞ PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

16 Mayıs 2019Saat: 13.30

KSO Konferans Salonu

Sayın Üyemiz,

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen, “Türkiye'de Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Ev Sahibi Topluluklar için İş Yaratma ve Girişimcilik Fırsatları” projesi Suriyeliler ve ev sahibi toplulukların ekonomik ve sosyal dayanıklılığını güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Proje kapsamında ILO ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) işbirliğinde yürütülen Kayıtlı İstihdama Geçiş Programı (KİGEP) ile İstanbul, Bursa, Adana, Hatay ve Konya illerinde geçici koruma altındaki Suriyeliler ile Türk vatandaşlarının kayıtlı istihdamının, işverenlere verilecek destekler yoluyla artırılması amaçlanmaktadır.

ILO, SGK ve T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliği ile 16 Mayıs 2019 tarihinde Konya Sanayi Odası Konferans Salonunda “Kayıtlı İstihdama Geçiş Programı” bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Toplantıya katılmak isteyenlerin https://forms.gle/wjbcgB3UcqJVQabj8 adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Katılımlarınızı rica ederiz.

Konya Sanayi Odası

Başkanlığı

Saat  : 13.30

Tarih  : 16 Mayıs 2019