GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ PAZARINDA TİCARİ FIRSATLAR PANELİ

27 Mart 2019 – Saat 13.30

KSO Konferans Salonu

Sayın Üyemiz,

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan “TR52 Konya-Karaman Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı” Temel Amaçları arasında yer alan “Ulusal ve Küresel Düzeyde Daha Rekabetçi İşletmeler” başlığı altından yer alan “Dış Ticaret Ortamının İyileştirilmesi” önceliği yer almaktadır.

Buradan hareketle, 27 Mart 2019 Çarşamba günü 14.00’da Konya Sanayi Odası Konferans Salonunda, Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası işbirliğiyle “Güney Afrika Cumhuriyeti Pazarında Ticari Fırsatlar” başlıklı bir panel düzenlenecektir. Panele Güney Afrika Cumhuriyeti’ne dair tecrübelerini paylaşmak üzere Güney Afrika Cumhuriyeti eski Ticaret Müşaviri, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü’nden Ticaret Uzmanı Hakan KARABALIK, ve ihracatta devlet desteklerini anlatmak üzere Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nden Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Rukiye DURU katılacaktır.

Katılımlarınızı rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Saat  : 13.30