Etkinliği Outlook'a Aktar

12 MART 2019 – SALI

KONYA SANAYİ ODASI

Sayın Üyemiz;

İthalatta haksız rekabet hallerinden dampinge ve sübvansiyona konu ithalatın sebep olduğu zarara karşı yerli üretimin korunması amacıyla başvurulan telafi edici önlemler ile yerli üretim üzerinde ciddi zarar veya ciddi zarar tehdidi oluşturulacak şekilde artan ithalatın mevcudiyeti durumunda başvurulan korunma önlemleri ve askıya alma sistemi hakkında yerli üreticiyi bilgilendirmek, görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Ticaret Bakanlığı İthalat Genel Müdürlüğü ile Odamızda 12 Mart 2019 Perşembe günü saat 13.30’da KSO Konferans Salonunda Yerli Üreticilerin İthalata Karşı Korunması Semineri düzenlenecektir.

Düzenlenecek olan toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki formu doldurarak en geç 11 Mart 2019, Pazartesi günü saat 16.00’a kadar mbilici@kso.org.tr e-posta adresine göndermesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Tarih: 12 Mart 2019 (Salı)

Saat: 13.30 – 17.30

Seminer Yeri: Konya Sanayi Odası

Ad-Soyadı         :

Firma Adı          :

E-posta              :

Telefon              :

Bu formu doldurarak 11 Mart 2019 tarihine kadar 251 44 99 nolu faksa göndermenizi ya da mbilici@kso.org.tr e-mail adresine bilgi vermenizi rica ederiz.