Etkinliği Outlook'a Aktar

25 Şubat 2019 Saat: 09.00-12.00

Konya Sanayi Odası Toplantı Salonu

Sayın Üyemiz;

Konya Sanayi Odası ve ASELSAN işbirliğinde tedarik semineri ve ikili iş görüşmeleri  programı organize edilecektir.

25 Şubat 2019 Saat 09.00 da Konya Sanayi Odası toplantı salonunda ASELSAN A.Ş  tedarik bölümü yetkilileri ve firmalarımızın katılımlarıyla gerçekleşecek programa  katılımlarınızı  rica ederiz.

Saygılarımızla,

Konya Sanayi Odası

Başkanlığı

Tarih  : 25 Şubat 2019

Saati  : 09.00 – 12.00

Yer    : Konya Sanayi Odası

Not: Programa katılmak için aşağıdaki formu doldurmanızı rica ederiz.

Ad-Soyadı:

Firma Adı:

E-posta   :

Telefon    :

Bu formu doldurarak 21 Şubat 2019 tarihine kadar 251 44 99 nolu faksa ya da savunma@kso.org.tr e-mail adresine göndermenizi rica ederiz.