“ÇATILARDA GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ (GES) UYGULAMA FIRSATLARI” SEMİNERİ
Etkinliği Outlook'a Aktar

“ÇATILARDA GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ (GES)

UYGULAMA FIRSATLARI” SEMİNERİ

14 Mart 2019 – saat: 13.00

KTO Konferans Salonu

Sayın Üyemiz,

Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) işbirliğiyle, 14 Mart 2019 Perşembe günü saat 13.00’da Konya Ticaret Odası Konferans Salonunda "Çatılarda Güneş Enerji Santrali (GES) Uygulama Fırsatları" semineri düzenlenecektir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah TANCAN ve EPDK Başkan Yardımcısı Hacı Ali ULUTAŞ’ın da katılacağı seminerde, Güneş Enerjisi Santrallerinin Ticarethane, Sanayii ve İnşaat uygulamalarındaki teknolojik gelişmeleri, çatı pazarındaki mevzuat, finans ve kalite kontrol konuları ele alınacaktır.

Katılımlarınızı rica ederiz.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Saat: 13.00

Tarih: 14 Mart 2019

Yer: KTO Konferans Salonu

Kayıt İçin: http://www.kto.org.tr/online_registiration.php

Program Akışı:

13:00 – 13:30           Kayıt

13:30 – 14:00           Açılış Konuşmaları

Halil DEMİRDAĞ                    /       GENSED Yön. Kur. Bşk.

Selçuk ÖZTÜRK                      /       KTO Yön. Kur. Bşk.

Hacı Ali ULUTAŞ                     /        EPDK Bşk. Yrd.

Abdullah TANCAN             /        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yrd.

Ziya ALTUNYALDIZ               /        Konya Milletvekili

1.  Oturum: Çatı Uygulamalarındaki Teknolojik Gelişmeler

14:00 – 15:30           Moderatör: Hakan ERKAN - GENSED Genel Sek.

Halil DEMİRDAĞ                  /         GENSED Yön. Kur. Bşk.

Umut GÜRBÜZ                     /         ASUNİM Türkiye Yönetici Ortağı

Emrah GÜVERCİN             /          ABB Solar Satış Müd.

(Soru-Cevap)

15:30 – 16:00           Çay-Kahve Arası

2.  Oturum: Çatı Mevzuatındaki Gelişmeler, Kalite Kontrol ve Finansman

16:00 – 17:30           Moderatör: Halil DEMİRDAĞ - GENSED Yön. Kur. Bşk.

İlkay YÜKSEL                          /        MEDAŞ Yen. Enerji ve Tesis Kabul Müd.

Sadık ESİM                             /        TSE Mühendis

Seyran HATİPOĞLU             /        TURSEFF Finans İlişkileri Müd.

(Soru-Cevap)

17:30                         Kapanış