Yönetmelik Taslakları Hakkında Görüşlerinizi Bekliyoruz
14.06.2017

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı ile İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı hakkında Odamız görüşleri talep edilmektedir.

Yazımız ekinde sunulan söz konusu yönetmelik taslaklarının tarafınızca incelenerek, Odamız görüşlerinin hazırlanmasında esas teşkil edecek görüş ve önerilerinizin ekteki görüş bildirme formlarına işlenerek 22 Haziran 2017 tarihine kadar Odamız yaziisleri@kso.org.tr adresine gönderilmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI