YALIN ÜRETİM YÖNETİCİSİ EĞİTİMİ 1. DÖNEM EĞİTİM PROGRAMI
08.05.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ), Konya Ticaret Odası ( KTO ), Konya Sanayi Odası ( KSO ), Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ( KOS ) iştiraki olarak faaliyetlerine devam eden Konya ABİGEM tarafından yapılacak olan YALIN ÜRETİM YÖNETİCİSİ Eğitim Programı kayıtları başlamıştır.

Kayıt ve Detaylı Bilgi İçin: 0332 350 66 93 – 223

EK:

SON BAŞVURU TARİHİ

11 Mayıs 2017 – Saat: 16:00

KURS BAŞLANGIÇ TARİHİ

12 Mayıs 2017

KURS BİTİŞ TARİHİ

26 Mayıs 2017

TOPLAM SAAT

:

42 saat ( Teorik + Uygulama )

FİYAT

708 TL ( KDV Dahil )

NOTLAR:

·         12-13-17-18-25-26 MAYIS günleri saat 10:00 – 18:00 ( 1 saat öğle arası ) olarak toplamda 42 saat eğitim yapılacaktır. Eğitim yeri Konya ABİGEM.

·         Sunulan programın alt başlıkları kursiyerlerin bilgi ve sektör durumlarına göre genişletilecektir.

·         Kurs bitiminde % 80 devam zorunluluğu şartı ile Konya ABİGEM sertifikası verilecektir.

·         Katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlıdır.

YALIN ÜRETİM YÖNETİCİSİ UZMANLIĞI Eğitim Programı Başvuru Formu

Ad-Soyadı        :…………………………………………………………………………………………………………..

Firma Adı              :…………………………………………………………………………………………………………..

E-posta          :…………………………………………………………………………………………………………..

Cep Telefonu   :…………………………………………………………………………………………………………..

Bu formun doldurularak en geç 11 Mayıs 2017 Perşembe 16:00'a kadar omerf.daglioglu@abigem.org  e-posta adresine ve ofruk@hotmail.com e-posta adresine CC koyularak iletilmesi rica olunur.