TÜRKİYE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI KONYA PROGRAMI
12.10.2018

“TÜRKİYE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI” KONYA PROGRAMI

“KOBİ’ler İçin Dijital Dönüşüm”

17 Ekim 2018 – Çarşamba / 09:30 – 18:00

Bayır Diamond Hotel

Sayın Üyemiz;

Sektör Lideri Firmaların Katılımları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği-TOBB koordinasyonunda, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası ev sahipliğinde 17 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 09:30'da Bayır Diamond Hotel'de buluşuyoruz.

Tam anlamıyla dijital bir devrim yaşadığımız günümüzde artık herkes dijital ile iç içe yaşıyor ve dijitali oldukça etkin kullanıyor. Hem yurt içinde hem de dünyada e-ticaret yapabilmek artık büyük önem taşıyor. Bu durum, KOBİ’leri dijital ile yaşanan hızlı dönüşüme ayak uydurmalarını ve sınırlarını ülke dışına taşımalarını zorunlu hale getiriyor. Sınır ötesi ticaret... yani, ürünlerin perakende bir şekilde yurtdışına satılmasına olanak tanıyan ve yurtdışı pazarlarda firmaların boy göstermesini sağlayan sistemin adıdır.

"E-ticaret & E-ihracat" konusunda internet ve teknoloji sektörünün en güçlü firmalarının sizlere değerli bilgiler aktaracağı, ücretsiz ve tüm gün sürecek olan bu etkinlikte, siz de hemen yerinizi ayırtın.

Ø  E-ticarete, E-ihracata nasıl başlayabilirim?

Ø  Sınır ötesi E-ticareti nasıl yapabilirim?

Ø  İnterneti kullanarak nasıl daha fazla müşteriye ulaşabilirim?

Ø  Sosyal medyayı işimi geliştirmek için nasıl kullanabilirim?

Ø  Nasıl daha etkili reklam yapabilirim?

Ø  Karlılığımı nasıl arttırabilirim?

Ø  Maliyetlerimi nasıl düşürebilirim?

Ø  Nasıl toplu satış yapabilirim?

Ø

Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını Türkiye Teknoloji Buluşmaları Konya Programına katılarak, sektörün liderlerinden öğrenebilirsiniz!

Ücretsiz olan programımız için lütfen www.teknolojibulusmalari.com adresinden KAYIT YAPTIRINIZ.

Katılımlarınızı bekleriz.

Saygılarımızla,