TÜRKİYE ETİCARET BULUŞMALARI KONYA

TÜRKİYE ETİCARET BULUŞMALARI

KONYA

(29 Eylül 2017 - Cuma)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Sektör Lideri Firmaların Katılımları ile KONYA Ticaret Odası, KONYA Sanayi Odası ve KONYA Ticaret Borsası ev sahipliğinde 29 Eylül 2017 CUMA Günü saat 10:30'da Bayır Diamond Hotel & Convention Center'da buluşuyoruz. İnternet ve teknoloji sektörünün en güçlü firmalarının katılımcılara değerli bilgiler aktaracağı ve ücretsiz olan bu etkinlikte, siz de hemen yerinizi ayırtın. İnternet ve teknoloji sektörünün lider firmaları Anadolu’yu adım adım gezerek, KOBİ’lere, girişimcilere ve esnafa bir yandan bilgi aktarımında bulunurken bir yandan da gerekli adımları atabilmeleri için yeni imkanlar sunuyor. Siz de bu buluşmalara katılarak internet ve teknolojinin sunduğu yeni fırsatları keşfedebilir, kendinizi ve işinizi geliştirebilirsiniz.

Tarih: 29 Eylül 2017 – Cuma

Saat:   10.30 – 17.00

Yer:     Konya Bayır Diamond Hotel

Balo Salonu (Nalçacı Cd. Kulesite Karşısı)

Konular

·         E-ticarete nasıl başlayabilirim?

·         Sınır ötesi Eticareti nasıl yapabilirim?

·         İnterneti kullanarak nasıl daha fazla müşteriye ulaşabilirim?

·         Sosyal medyayı işimi geliştirmek için nasıl kullanabilirim?

·         Nasıl daha etkili reklam yapabilirim?

·         Karlılığımı nasıl arttırabilirim?

·         Maliyetlerimi nasıl düşürebilirim?

·         Nasıl toplu satış yapabilirim?

Tüm bu soruların cevaplarını Eticaret Buluşmaları’na katılarak, sektörün liderlerinden öğrenebilirsiniz!

Lütfen www.eticaretbulusmalari.com adresindeki formu doldurarak KAYIT yaptırınız.

Davetiye