Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi Hk
01.08.2017

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Türk Eximbank)'den alınan ilgili yazıda; son günlerde EXİMBANK  kredi başvurusunda bulunan firmalara yardımcı olmak bahanesi ile haksız menfaat sağlamak isteyen kişilerin olduğu duyumları alındığı bildirilmektedir.

İhracatçı firmalarımızın bu kişilere kesinlikle itibar etmemelerini gerektiğini bildirir ve konu ile ilgili Türk Eximbank tarafından hazırlanan duyuru ekte sunulmuştur.

Türk Eximbank Tarafından Hazırlanan Duyuru