Türk Eximbank Sigorta Programları Tanıtım Toplantısı Yapıldı (Sunum)
18.05.2017

Özellikle ihracatçı firmalarımız için büyük önem arz eden Türk Eximbank’ın; Konya Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği Ankara Bölge – Sigorta Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı “TÜRK EXİMBANK SİGORTA PROGRAMLARI” tanıtım toplantısı 17.05.2017 tarihinde Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün konferans salonunda gerçekleştirildi.

Türk Eximbank Sigorta Programları Tanıtım Toplantı Sunumu