TOBB NEFES KREDİSİ 2018
04.04.2018

TOBB NEFES KREDİSİ 2018

Sayın Üyemiz,

Düşük faiz oranlarıyla geçtiğimiz sene KOBİ’lere can suyu olan TOBB NESEF KREDİSİ Projesi bu sene 18 aya uzatılan vadesi ile yeniden geliyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilecek yeni Nefes Kredisi için imzalar Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla 31 Mart Cumartesi günü İzmir’de atıldı.

Kredi Vadesi; ilk 6 ay geri ödemesiz, takip eden 12 ay eşit taksitli olmak üzere toplamda 18 ay olacak olup, faizler aylık yüzde 0.99, yıllık yüzde 11.88 olarak belirlenmiştir.

Üyelerimiz 02 Nisan 2018 Pazartesi gününden itibaren Nefes Kredisi kullanımına başlayabilecektir.

Bilgilerinize sunar, hayırlı işler dileriz.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI