TOBB KOBİ DESTEK ( NEFES ) KREDİSİ
21.09.2018

TOBB KOBİ DESTEK ( NEFES ) KREDİSİ

Sayın Üyemiz,

Düşük faiz oranlarıyla geçtiğimiz senelerde ve bu yıl Mayıs ayında KOBİ’lere can suyu olmak üzere uygulanan Nefes Kredisi Kampanyası; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Oda ve Borsalarımızın katkılarıyla “KOBİ Destek (NEFES) Kredisi” olarak yeniden başlatılmıştır.

Kampanya Detayları

·         Kampanya kapsamında KOBİ’lerimiz aylık 1,85 (Yıllık %22,2) faiz oranı ve 18 ay vadeyle anlaşmalı Bankalardan kredi kullanabileceklerdir.

·         İlk 6 ay anapara ödemesiz, sonraki 12 ay eşit taksitli olmak üzere toplamda 18 ay vadeli olarak kredilerini ödeyebileceklerdir.

·         Kredi asgari limiti 50.000 TL, azami limiti 200.000 TL’dir.

Başvuru Süreci

·         Kredi Başvurusunda bulunmak isteyen Üyelerimizin öncelikle Odamızdan ”KOBİ Destek (Nefes) Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli FAALİYET BELGESİ temin etmeleri gerekmektedir.

·         Daha sonra firmalarımızın bu Faaliyet Belgesi ile birlikte anlaşmalı Bankalara başvurarak,  Bankanın talep edeceği Kredi Evrakları ile Kredi başvurusu müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

·         Kredi talebi ile ilgili nihai değerlendirme ilgili Bankalar tarafından yapılacaktır.

Anlaşmalı Bankalar: Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım’dır.

Protokol imzalanan bankalar, (KGF) Kredi Garanti Fonu’na ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyon talep etmeyecektir.

Üyelerimizin 20.09.2018 tarihinden itibaren Kredi kullanımına başlayabileceklerdir.

Bilgilerinize sunar, Hayırlı işler dileriz.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI