SEKTÖR PROFESYONELLERİ ZİRVESİ - I Hayvancılık ve Yem Sektörü Kamu-Üniversite-Sanayi Buluştayı
12.06.2017

Konya Teknokent- SELÇUK TTO, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi ve Konya Ticaret Borsası işbirliği ile düzenlenen “SEKTÖR PROFESYONELLERİ ZİRVESİ – I Hayvancılık ve Yem Sektörü  Kamu-Üniversite-Sanayi Buluştayı”  19 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat: 9:30’da  Konya Dedeman Otel’de gerçekleştirilecektir.

Yem ve hayvancılık sektöründen öncü firmalar, sivil toplum kuruluşları, kurumlar, araştırmacılar ve akademisyenlerin sektör sorunlarını ve deneyimlerini paylaşarak işbirliği olanakları için bir araya geleceklerdir.

NOT: Konu ile alakalı detaylı bilgi için Selçuk TTO personellerinden Erdener SUNAR tarafınıza bilgi vermek, sorularınızı yanıtlamak ve programa kaydınızı yaptırmanız için atanmış olup iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.

LCV; Ekinliğe ilişkin katılım durumunuzu 4 Temmuz 2017 Salı  gününe kadar belirtmenizi önemle arz ederiz.

İletişim Bilgileri:  Erdener Sunar (SELÇUK TTO Temsilcisi)

Tel: 0 332 262 02 02-8307

E-mail: erdenersunar@konyateknokent.com.tr