SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ ANA YÜKLENİCİ FİRMA ZİYARETLERİ

SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ

ANA YÜKLENİCİ FİRMA ZİYARETLERİ

(FNSS-ASELSAN-SSM)

15 KASIM 2017(REVİZE TARİH)

ANKARA

Sayın Üyemiz;

Konya Savunma ve Havacılık Sanayi Kümesi ve Konya Sanayi Odası işbirliği ile sektörde yer alan firmaların iletişim ağını arttırmak ve iş görüşmeleri yapmasını sağlamak amacıyla, Savunma ve Havacılık Sanayinde faaliyet gösteren ana yüklenici firmalara ziyaret organizasyonları 16 Kasım 2017 Perşembe günü yerine, Sayın Müsteşar'ın program değişikliği nedeniyle 15 Kasım 2017 Çarşamba gününe alınmıştır. Üyelerimize önemle duyurulur.

Bu ziyaretler için, Savunma Sanayi Müsteşarlığı'na iletilmek üzere, aşağıda belirtilen formun doldurulup tarafımıza iletilmesi önemle rica olunur.

Saygılarımızla,

Konya Sanayi Odası

Başkanlığı

*Organizasyona katılım kontenjanla sınırlı olup, her firmadan bir temsilci katılabilmektedir. Son kayıt 10 Kasım 2017'dir.

**Detaylı program, kayıt yaptıran üyelerimize iletilecektir.

KONYA-ANKARA TRANSFER

ASELSAN

ÖĞLE YEMEĞİ

FNNS

SAVUNMA SANAYİ MÜSTEŞARLIĞI ZİYARETİ

AKŞAM YEMEĞİ

ANKARA-KONYA TRANSFER

SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ ANA YÜKLENİCİ FİRMA ZİYARETLERİ

Firma Adı                         :

Firma Sektörü                 :

Katılımcı Ad-Soyad         :

Katılımcı T.C. No              :

GSM                                 :

Bu formu doldurarak 251 44 99 nolu faksa göndermenizi ya da ceren@kso.org.tr e-mail adresine bilgi vermenizi rica ederiz.