Odamızda Elektronik Belge Dağıtım Sistemi Kullanıma Açılmıştır
12.03.2018

Odamızda Elektronik Belge Dağıtım Sistemi Kullanıma Açılmıştır

Sayın Üyemiz

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, bundan böyle Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

·      Faaliyet Belgesi

·      Oda Sicil Kayıt Sureti

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir. Ayrıca sisteme girebilmek için firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB sisteminde kayıtlı olmalıdır. Cep telefonuna gelen doğrulama kodu ile sisteme kayıt işleminiz başlatalıcaktır.  Kayıt işlemi sırasında oluşturduğunuz şifre ve kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ile Konya Sanayi Odasını seçerek sisteme giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep telefonu numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise yetkili kişiye ait  Cep Telefonu Beyan Formunu doldurarak, imza sirküsü ile birlikte Odamız Sicil Servisine  müracat etmenizi bilgilerinize sunar, hayırlı işler dileriz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYI ODASI

BAŞKANLIĞI

Not: Sisteme uye.tobb.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Cep Telefonu Beyan Formu