ODAMIZ KOS – KONYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ YER DEĞİŞİKLİĞİ

ODAMIZ

KOS – KONYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ YER DEĞİŞİKLİĞİ

Sayın Üyemiz,

Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde hizmet vermekte olan KOS temsilciliğimiz 09.09.2019 tarihinden itibaren INNOPARK(Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi)’ın yeni yapılan B Blok 2. Katında(Innopark Ana Bina Arkası) hizmet vermeye devam edecektir. Siz değerli üyelerimizin bilgilerine sunar, hayırlı işler dileriz.

Konya Sanayi Odası

Başkanlığı