MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI MALZEME ALIM İLANI
11.01.2018

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI MALZEME ALIM İLANI

Sayın Üyemiz;

Milli Savunma Bakanlığı’nca; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ve dikimevlerinin  bazı ihtiyaçları için 2018 yılında tedarik edilecek giyim kuşam malzemeleri ve bunların üretim ve imalatına yönelik ham maddelerin alımları; ilgi Bakanlar Kurulu kararına istinaden 3.b istisna kapsamında pazarlık usulüyle, idarece belirlenecek firmaların davet edilmesi suretiyle yapılacaktır.

Konu ile ilgili ayrıntılar ekte bilgilerinize sunulmuştur.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI