MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ SUNUM VE BİLGİ NOTU

23.02.2017

Sayın Üyemiz;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından başlatılan  “MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ” kapsamında 09.02.2017 tarih ve 29974 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 687 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’de yer alan istihdam desteklerine ait bilgi notu ve Sayın Valimiz Başkanlığında 21 Şubat 2017 tarihinde Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda İŞKUR İl Müdürlüğünce yapılan sunum ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Milli İstihdam Seferberliği ’ne gereken katkıyı sağlayacağınız inancıyla saygılar sunar, hayırlı işler dileriz.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI