LEASİNG VE KOBİLER BİRLİKTE GÜÇLÜ YARINLARA KONYA PROGRAMI
13.10.2017

24 Ekim 2017 Salı günü saat 16:00’da KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Tesis Toplantı Salonunda, üyelerimize ve Konya iş dünyasına yönelik, Finansal Kurumlar Birliği öncülüğünde, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, BDDK, KOSGEB, TİM, EXIMBANK, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası ve KTO Karatay Üniversitesi işbirliği ile “LEASING VE KOBİLER BİRLİKTE GÜÇLÜ YARINLARA KONYA PROGRAMI” gerçekleştirilecektir.

Programda, KOBİ’ler için hayati önem taşıyan, sürdürülebilir büyümeyi hızlı ve ekonomik şekilde sağlayan, makine ve ekipman yatırımlarının finansmanında, finansal kiralamanın önemine ve alternatif finans kaynaklarına erişmeye ilişkin konular ele alınacaktır.

Katılımlarınızı bekleriz.

Program:

16:00                     Program başlangıcı

16:00 – 16:40     Habertürk TV / BAKIŞ Programı

Yayın ve Konuşmacılar

-          Noyan DOĞAN                -              Moderatör

-          Yakup CANBOLAT           -              Konya Valisi

-          Selçuk ÖZTÜRK                -              Konya Ticaret Odası Yön. Kur. Bşk.

-          Hüseyin ÇEVİK                 -              Konya Ticaret Borsası Yön. Kur. Bşk.

-          Memiş KÜTÜKCÜ            -              Konya Sanayi Odası Yön. Kur. Bşk.

-          Mehmet CANTEKİN        -              Finansal Kurumlar Birliği (FKB) Yön. Kur. Bşk.

-          Ünal GÖKMEN                 -              FKB Kiralama Sektörü Temsil Kurulu Bşk.

17:00 – 18:00     Program tanıtım filmi ve panelin devamı

18:00                     Kapanış