KOSGEB 2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği İçin Son 3 Hafta
06.07.2018

KOSGEB 2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği İçin Son 3 Hafta

Sayın Üyemiz,

KOSGEB tarafından, KOBİ'lerin AR-GE ve yenilik faaliyetlerini desteklemek amacıyla açılan "2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği" programında imalat sanayinde faaliyet gösteren KOSGEB veri tabanına kayıtlı işletmelerin yerli ve yeni makine teçhizat alımları desteklenmektedir. Sağlanan kredi faiz desteği işletme başına 300.000 TL olarak belirlenmiş olup kredi vadesinin ilk 6 ayı ödemesiz, kalanı üçer aylık eşit taksitler halinde ödemeli olmak üzere toplam 36 ay olarak belirlenmiştir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Konya Sanayi Odası

Başkanlığı

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

NOT: 2016 YILI MAKİNE TEÇHİZAT KREDİ FAİZ DESTEĞİ PROGRAMINDAN YARARLANAN İŞLETMELER, 2018 YILI MAKİNE TEÇHİZAT KREDİ FAİZ DESTEĞİ PROGRAMINDAN YARARLANAMAYACAKTIR.