Konya Bölgesi İmalat Envanteri Hk.
26.04.2017

Sayın Üyemiz;

KOP İdaresinin desteğiyle Konya bölgesinde faaliyet gösteren 10.000’den fazla firmanın iletişim bilgileri, ürün bilgileri, G.T.İ.P. numaraları tespit edilerek “Konya Bölgesi İmalat Envanteri” hazırlanacaktır. Hazırlanacak olan bu envanter internet (dijital) ortamında toplanıp farklı dillere çevrilerek yayınlanacak ve yabancı ülkelerde sitenin tanınırlığının sağlanması için yoğun çalışma yapılacaktır. Bu projeyle Konya firmalarının yurtdışında tanıtılması ve üyelerimizin daha fazla ithalatçı ile buluşmaları amaçlanmaktadır.

Konya İmalat Sanayi Envanteri Katalog ve Web Çalışması için, Konya Ticaret Odası adına çalışan anketörlerce firmanıza uğranacak ve Güncel Firma bilgilerinizin paylaşılması için “Bilgi Güncelleme Formu” bırakılacaktır. Formu hemen doldurabileceğiniz gibi, daha sonra email / kargo gibi yollarla da tarafımıza ulaştırabileceksiniz. ( email adresi: rehber@kto.org.tr )

Form bırakıldıktan sonra 7 iş günü içinde tarafımıza ulaştırılması işin takibatı açısından önemlidir.

İlk olarak;

Anketörlerimiz firmanızda lokasyon kaydı yapacak ve sizden aktif bir email adresi talep edecektir. Bu email adresine “Bilgi Güncelleme Linki” gönderilecektir.

Bu link ile firmanıza ait fotoğraf, hakkımızda, logo ve sosyal iletişim alanlarınız gibi bilgileri doldurmanız talep edilecektir. Bu bilgilerin anlaşılır, güncel ve eksiksiz olması gerekmektedir.

Bu konuda  yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla…

KONYA SANAYİ ODASI