KONYA 2. SAVUNMA SANAYİ ZİRVESİ VE TEDARİKÇİ GÜNLERİ

Konya / Ramada Otel

Bilgi ve Kayıt İçin : savunma.kso.org.tr

Sayın Üyemiz;

Konya Sanayi Odası, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği ve Savunma ve Havacılık Sanayi İmalatçıları Derneği iş birliğiyle 24 – 25 Nisan 2017 tarihleri arasında Konya Ramada Otel’de   “Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi Günleri” organize edilecektir.

Ülkemizde milli savunma sanayinin geliştirilmesi yerli tedarikçi oranının artırılması amacı ile savunma sanayi üretici firmaları ve bölgemiz firmalarını bir araya geleceği ve üretmiş olduğu ürünlerin sergilene bileceği ve ikili iş görüşmelerinin yapılacağı bir etkinlik organize edilecektir.

Organizasyona, Ana Yüklenici firmalarımız Alt Yüklenici firmalarımız hali hazırda savunma ve havacılık sanayisine üretim ve tedarik sağlayan ve bu potansiyele sahip olduğunu düşünen firmalarımız davetlidir.

Program iki aşamadan oluşacaktır:

1) Konferans: Kurum temsilcilerinin yer alacağı Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi Günleri’nde her kuruma sunum yapmaları, ticari ortaklık kurmak isteyen firmalarımızda hangi özelliklerin olması gerektiği ile ilgili bilgilendirmeler yapmaları için söz verilecektir.

2) Sergi Alanı ve İkili İş Görüşmeleri: Savunma ve Havacılık Endüstrisi Zirvesi programına katılım sağlayan ana yüklenici her bir firmanın ve üyelerimizden katılım sağlayıp stant talep eden firmalarımızın ürünleri sergi alanında yer alacaktır. Aynı zamanda, ikili iş görüşmeleri firmaların stantlarında gerçekleşecektir.

Katılmak isteyen, stant ve ikili iş görüşmeleri talep eden üyelerimizin www.savunma.kso.org.tr sitesinde yer alan katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Tarih: 24 – 25 Nisan 2017

Saat: 10.30 – 17.00