Konya - Körfez Ülkeleri İş Dünyası Buluşması ve İkili İş Görüşmeleri

17 Mayıs 2017

Konya / Ramada Otel

10:30-13:30

Türkiye Yatırım Destek Tanıtım Ajansı öncülüğünde ve Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası ve Konya Ticaret Borsası işbirliğiyle 16-19 Mayıs 2017 tarihleri arasında “Konya-Körfez Ülkeleri İş Dünyası Buluşması” düzenlenecektir. Konya'nın iş dünyasını daha yakından tanımak üzere gelecek yabancı işadamları, ağırlıklı olarak ENERJİ sektörünü belirtmekle birlikte heyette SANAYİ sektörüne de ilgi ve talep bulunmaktadır.

Bu vesileyle, 17 Mayıs 2017 tarihinde Konya Ramada Otel’de  İkili İş Görüşmeleri (B2B Programı) organize edilecektir. Nihai ikili görüşmeler, ücretsiz olarak 10:30 – 13:00 arasında Ramada Otel’de gerçekleşecektir. Görüşmeler sırasında İngilizce ve Arapça tercüme hizmeti de sağlanacaktır.

İkili İş Görüşmeleri programının en iyi şekilde organize edilebilmesi açısından aşağıdaki "İkili İş Görüşmeleri Kayıt Formunu" doldurarak en geç 15 Mayıs 2017 mesai bitimine tarihine kadar formu tarafımıza iletilmesini rica ederiz.

Bu tarihten sonra gelen kayıtlar randevu programına dahil edilemeyecektir.

Konya - Körfez Ülkeleri İş Dünyası Buluşması -- İkili İş Görüşmeleri Kayıt Formu

Ad-Soyad            :                                                              Ünvanı :

Firma Adı            :                                                              Telefon  :

Sektörü                :                                                              E-posta :

Ürettiği Ürünler:                                                       Görüşme Masası Talebi:                         (evet veya hayır diye not düşünüz lütfen)

Bu formu doldurarak 15 Mayıs 2017 tarihine kadar 251 44 99 nolu faksa göndermenizi ya da nursen.colak@kso.org.tr e-mail adresine bilgi vermenizi rica ederiz.

Katılımcı Listesi