IPARD II Dönemi İkinci Başvuru Çağrı İlanı
22.06.2017

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileşeni (IPARD II)  kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 12.06.2017 tarihinde ikinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Başvurular 06 Eylül 2017 tarihi saat 09.00’dan itibaren kabul edilmeye başlanacak olup 26 Eylül 2017 tarihi saat 21.00’de Online Proje Başvuru Sistemi kapatılacaktır.

TKDK’nın destekleyeceği sektörler ve başvuru tarihleri ile ilgili ayrıntılı bilgileri www.tkdk.gov.tr ve konya.tkdk.gov.tr internet adreslerinden öğrenebilir. Ayrıca Kule Plaza 7. Katta bulunan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Konya İl Koordinatörlüğüne giderek ya da 444 8 535 veya 0332 233 92 93 numaralı telefonları arayarak yardım masasından gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

IPARD II İkinci Başvuru Çağrı İlani