İHRACAT DESTEK OFİSİMİZ HİZMETE GİRMİŞTİR
23.11.2018

İHRACAT DESTEK OFİSİMİZ HİZMETE GİRMİŞTİR

Çok Değerli Üyelerimiz,

Ticaret Bakanlığımız ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen İHRACAT DESTEK OFİSLERİ kapsamında Odamız İhracat Destek Ofisi hizmete girmiştir.

Ofisler; ihracatçı sayısını artırmak için firmaları bilgilendirecek, başta Devlet Yardımları olmak üzere ihracata ilişkin uygulamalar ve Pazar Araştırma bilgi kaynakları hakkında düzenli veri akışı sağlayacaktır.

Bilgilerinize rica eder, saygılar sunarız.

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Detaylı Bilgi ve Sorularınız İçin:

İhracat Destek Ofisi Sorumluları          Nurşen ÇOLAK

İhsan Emre IŞIK

Tel: 0 332 251 63 60

E-Posta: ido@kso.org.tr

Adres: www.kso.org.tr

Ticaret Bakanlığı destekleri için tıklayınız.

İhracat Destek Ofisi Lansman Toplantısı ve Protokol Töreni için tıklayınız.