FASLI FİNETTİ FİRMASI HAKKINDA DUYURU
03.09.2019

FASLI FİNETTİ FİRMASI HAKKINDA

Çok Değerli Üyelerimiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Ülkemizde faaliyet gösteren bir firmanın alacak sorunuyla bağlantılı olarak Rabat Ticaret Müşavirliği Kazablanka Ofisinden alınan bir yazıya atfen, Fas/Kazablanka’da faaliyet gösteren Finetti ünvanlı şirketin zaman zaman ödemelerde temerrüte düştüğü, yakın dönemde ise basında finansal zorluk yaşadığı yönünde haberlerin çıktığının tesbit edildiği ve söz konusu Faslı firma ile ticaret yapması muhtemel ihracatçılarımızın alacaklarını teminat/garanti altına almak bakımından ihtiyatlı davranmaları konusunda uyarılmasının yararlı olacağı ifade edilmektedir.

Fas’la ticaret yapan ve yapacak üyelerimizin bilgilerine rica ederiz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI