Bilgiişlem Hizmetlerinde Yenileme ve Güncelleme Çalışması Yapılacaktır
29.06.2017

Bilgi İşlem Birimi tarafından Konya Sanayi Odasının sunucu sistem altyapısında 30 Haziran 2017 Cuma günü saat 18.00'de başlamak üzere planlı yenileme ve güncelleme çalışmasının 1. etabı gerçekleştirilecektir. Yenileme ve güncelleme süresince Eposta, Web Sitesi, Telefon, İnternet ve Elektrik gibi hizmetlerde kesinti yapılacaktır. Yenileme ve güncelleme çalışmalarının 1. etabı 03 Temmuz 2017 tarihi saat 08.00’de tamamlanması planlanmaktadır.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla,