7143 SAYILI VERGİ VE BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI KANUNU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SUNUMLARI
13.07.2018

13 Temmuz 2018 tarihinde yapılan Sanayici ve işadamlarımızın var olan bazı tereddütlerinin giderilmesi amacıyla  Konya Vergi Dairesi Başkanlığı, SGK İl Müdürlüğü , Konya Sanayi Odası , Ticaret Odası ve Ticaret Borsası işbirliğiyle düzenlenen, konuşmacı olarak Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ile SGK İl Müdürlüğü’nden Uzmanların katıldığı  “7143 SAYILI YAPILANDIRMA KANUNU” Bilgilendirme Toplantısına ilişkin sunumlar yayınlanmıştır.

SGK İl Müdürlüğü
Konya Gelir Dairesi Başkanlığı