2016 Pazara Giriş Engelleri Raporu
01.08.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanalıyla Ekonomi Bakanlığından alınan yazıda, ihracatçılarımızın yurtdışı pazarlarda karşılaştığı pazara giriş engellerinin belirlenmesi ve periyodik olarak raporlanması amacıyla hazırlanan 2016 yılı Pazara Giriş Engelleri Raporu’nun Bakanlık birimlerinin katkılarıyla nihai hale getirildiği bildirilmektedir. Söz konusu rapora Bakanlık internet sitesinden ve aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2016 Pazara Giriş Engelleri