%50 KOSGEB DESTEKLİ EXPO TURKEY BY QATAR 2018 ULUSLARARASI YATIRIM VE TİCARET FUARI İNCELEME ZİYARETİ
05.01.2018

%50 KOSGEB DESTEKLİ

DOHA/ KATAR 15-19 OCAK 2018

Sayın Üyemiz,

Expo Turkey By Qatar 2018 Fuarı – Katar’ın Türkiye için yükselen bir Pazar olmasının yanı sıra Türkiye’nin önde gelen 150’den fazla şirketi, Katarlı iş adamları ve karar verici otoriterlerle bir araya geliyor. 7 ana sektör’ü 3bin üzerinde profesyonel ve 10bin genel ziyaretçi ile bir araya getirecek olan fuar 17-19 Ocak 2018 tarihlerinde DOHA’da ikinci kez kapılarını ziyaretçilere açıyor. Türkiye’den katılan prestijli firmaların en son ürünlerini, Katar’a ve Katarlı yatırımcılara özel çözümlerini sunacakları fuar ziyaretçi firmalarımız açısından hem katar pazarını gözlemlemek hem de fuarın bir sonraki ayağında yer almak için görüşmeler ve bağlantılar yapma olanağı verecektir.

Fuar Düzenlenme Sebebleri;

·   Türk firmalarının ve Katar devlet otoritelerinin katıldığı bir Genel Ticari Fuarı olması

·  Türkiye ile Katar arasındaki dış ticaret hacminin son 10 yılda 25 milyon USD’den 700 milyon USD’ye yükselmiş olması,

·  Türk ürün ve hizmetlerine yoğun, etkin, hedef ve sonuç odaklı tanıtım ve pazarlama imkanı sağlaması

·        Katar’da ve Katarlı yatırımcılara marka bilinirliliğinizi artırma imkanı

·        Katar’a ihracat imkanı

·        Doğrudan yatırım imkanı

·        Pazar payını arttırma imkanı

·        Mevcut müşteri ve bayi ağını güçlendirme imkanı

·        Katar'la gelişmekte olan iş ilişkileri çerçevesinde doğan yeni ve farklı iş imkanları

·        2022 Dünya Kupası yatırım ihalelerine girme imkanı

·        1000'den fazla B2B ve B2G iş görüşmeleri

PROGRAM

15-19 Ocak 2018 tarihleri arasında, Konya'dan İstanbul aktarmalı Doha’ya gerçekleşecektir.

Fuar biletleri, tüm uçuşlar, ara transferler ve Doha Hilton Hotel’de konaklama ve otelde yapılacak B2B görüşmeleri Konya Sanayi Odası tarafından organize edilecektir.

Taslak program ön başvuru yapan firmalarımıza bildirilecektir.

İnceleme gezisi için, KOSGEB'İN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ Başvurusu yapılmıştır. Programdan yararlanmak isteyen işletmenin KOSGEB veri tabanında yer alması ve güncel KOBİ Beyannamesi olması koşulu aranır.

İsteyen firmalar için TOBB Katar Türkiye İş Forumuna ve B2B Programına katılım sağlanacaktır.

www.kosgeb.gov.tr/site/tr/baglanti/yigliste/0/yurt-disi-is-gezisi-duyurulari#

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ 10 Ocak 2018 Çarşamba'dır.

ÜCRET:  Çift Kişilik konaklama kişibaşı     :  1.500,- USD

Tek Kişilik Oda Farkı : 200,- USD

Ücrete dahil olan hizmetler:

- Konya çıkışlı İstanbul Aktarmalı Doha gidiş-dönüş THY uçak bileti, alan vergileri,

- 5* Hilton Doha 3 gece 5 gün kahvaltı dahil konaklama ve akşam yemekleri

- Fuar giriş bileti ve Otel’de İkili Görüşmeler Programına Katılım

-Havaalanı- otel - fuar arası transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Seyahat Sigortası

Ücrete Dahil olmayan hizmetler:

-       Havaalanında alınacak vize ücreti (30 USD)

-       Yurtdışı Çıkış Harcı    (15 TL)

-       Otel Ekstraları

İLAVE BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi

0332 251 0670 / 157, 160 Görkem Gündoğar,  Rasim Çelik