ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI KAPSAMINDA İNDİRİM KAMPANYASI UYGULANMASI
18.10.2018

ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI KAPSAMINDA İNDİRİM KAMPANYASI UYGULANMASI

Çok Değerli Üyelerimiz,

Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde ülke genelinde “İndirim Kampanyası” başlatılmıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamızı intikal eden yazıda, 81 İl, 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsa ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda/Borsa üyelerinin “İndirim Kampanyasına” katkıda bulunmasının önem arz ettiği belirtilmektedir.

Bu itibarla, ek’te sunulan listedeki Tüketici Fiyat Endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılması teşvik edilmekte ve indirim yapan üyelerimizin tesbit edilmesi istenmektedir.

Bu çerçevede, İndirim Kampanyasına katılım sağlamanız ve indirim yaptığınız ürünlerle ilgili bilgileri, Şirket bilgilerinizle birlikte ek’te yer alan forma işleyerek, Kampanyada kullanılan görseller ve medyada yer alan dökümanlarla beraber Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bildirilmek üzere Odamız yaziisleri@kso.org.tr adresine iletmenizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Not: Kampanya görseli Odamız Giriş katında bulunan Danışma bölümünden temin edebilirsiniz.

Ek-1 Tüketici Fiyat Endeksinin belirlendiği ürün ve hizmetler kalemleri
Ek-2 Kampanyaya Katılım Beyan Formu